top of page

SIGNEERSESSIE BIJ HANS DULFER 7.6


"Zaterdag 28 Mei 2016 is het precies een jaar geleden dat ik in een uitverkochte Melkweg A’dam m’n verjaardag (75) en een stuk of wat jubilea mocht vieren. Het werd een historische avond met veel muzikale hoogtepunten. Bovendien was er een stand bemand met lieftallige dames bij wie een voor- intekening gedaan kon worden voor het ‘toen nog te verschijnen’ boek Hans Dulfer 75 van de hand van schrijfster Nathalie Lans. Wel nu, dat boek een schitterende uitgave van bijna 400 pagina’s vol met anekdotes en exclusieve foto’s is nu uit en verkrijgbaar.

Reden genoeg om weer zo’n zelfde soort avond in de Melkweg te organiseren, vinden velen, maar dan niet zo groots als verleden jaar. Naast de mogelijkheid om het nu al veel besproken boek van Nathalie Lans gesigneerd aan te schaffen, ga ik optreden in de Bovenzaal van de Melkweg met m’n favoriete band bestaande uit Eric Barkman (bas), Jerome Hol (gitaar), Rob van de Wouw (trompet) en Cyril Directie (drums), aangevuld met diverse solisten (o.a. Trombonist Joseph Bowie!) die ook verleden jaar de sterren van de hemel speelden. In de Filmzaal ook weer te gekke video’s en de bar boven is dan ook open(!)."

Hans Dulfer

HANS DULFER 7.6

zaterdag 28 mei

Melkweg Amsterdam (Theaterzaal - Cinema)

Zaal open: 19.30 uur

Voorverkoop €5,- + lidm.

Ticketlink: http://www.ticketmaster.nl/event/164549?brand=nl_melkweg


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page